اطلاعیه ثبت‌نام مقطع ارشد

ضمن عرض تبریک قبولی به پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد 1402 در دانشگاه نبی‌اکرم‌(ص) به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام بصورت آنلاین (غیرحضوری) از روز یکشنبه 1402/06/19 الی روز چهارشنبه 1402/06/22 و از طریق سایت دانشگاه به آدرس اینترنتی https://ucna.ac.ir فعال و انجام خواهد شد.
در ضمن ثبت‌نام حضوری از روز یکشنبه 1402/06/19 الی 19/06/22 در محل دانشگاه امکانپذیر می‌باشد.
پذیرفته شدگان محترم مقتضی است جهت انجام این امر به بخش ثبت‌نام اینترنتی : نوع کاربری دانشجویان جدیدالورود (نام کاربری: کد ملی، رمز عبور: شماره داوطلبی) نسبت به ثبت‌نام و دریافت کد رهگیری اقدام نمایند.
Register_Online
فعال‌سازی بخش انتخاب واحد در هر روز کاری بعد از ساعت 14 انجام خواهد گرفت که با مطالعه «× راهنمای ثبت‌نام اینترنتی ×» دانشجویان می‌توانند بصورت آنلاین اقدام نمایند.

تذکر مهم :

1. کلیه تصاویر با فرمت JPG و حداکثر حجم 300 کیلو بایت بارگذاری گردد.
  2. قبل از اقدام به ثبت‌نام حتما راهنمای ثبت‌نام اینترنتی ورودی جدید در سایت دانشگاه را مطالعه فرمایید.
  3. پس از تکمیل مراحل ثبت‌نام آنلاین و انتخاب واحد، مدارک ذیل را حداکثر تا مورخ 1402/6/30 به دانشگاه تحویل نمایند. بدیهی است احراز هویت و تایید نهایی مراحل ثبت‌نام و انتخاب واحد منوط به تایید اصل مدارک می باشد.

«× راهنمای ثبت‌نام اینترنتی ×»

UCNA